Golvläggning i Nacka

När vi pratar om golvläggning pratar vi också om att göra ditt hem till den bästa platsen att vara på. När du kommer in genom dörren ska du känna en välkomnande och varm känsla. Därför gör vi jobbet lite annorlunda än andra golvfirmor. Vi ser till att din inredning går hand i hand med din personlighet och detta inkluderar även dina golv.

Lägga golv i vardagsrummet

När vi lägger golv i vardagsrummet tar vi hänsyn till din inredning och din situation. Beroende på om du har djur, barn och vilka möbler du har tar vi fram det bästa för dig. Vi tänker också på hur din vision ser ut; ska du ha en matta eller inte? Detta spelar också roll när du väljer ditt golv.

Om du till exempel inte vill ha en matta i ditt vardagsrum kan vi lägga ett golv som sticker ut och tar sin egen plats. Alla som kommer in i vardagsrummet kommer inte bara att se dina möbler utan även överraskas med ett exklusivt och snyggt golv.

Köksgolv

När vi lägger köksgolv är det ett par saker som vi alltid tänker på. Köksgolvet ska vara lättskött och praktiskt. Det första är att det ska vara extra tåligt och kunna hantera fukt. För att skydda ditt golv i köket lägger vi in extra vattentäta mattor. Köket är det stället där det spills mest, tallrikar går sönder och det är ett av de rummen som du spenderar mest tid i. I kök lägger vi ofta klinkers, sten eller betonggolv. Det finns dock möjlighet att lägga trägolv som är tåligare.

För att köket inte ska utsättas för vattenskador satsar vi på golvläggning som är köksanpassad. Det är lätt hänt att det vattenledningarna som går till diskmaskinen, kaffemaskinen eller ismaskinen börjar läcka. Då vill du ha ett golv som kan tåla det.

Golvläggning i sovrum

Golvläggning i sovrum är ett roligt projekt. Det är din trygga plats där du antagligen spenderar mest tid, medan du sover. Men det är inte allt. Känslan som du känner när du stiger upp på morgonen och innan du går och lägger dig är lika viktig.

Ett behagligt sovrum är därför A och O. Vissa vill att sovrummet ska vara svalare och kännas kyligare och luftigare. Andra föredrar sovrum som är mysiga och känns varma. Berätta för oss vad du är ute efter så fixar vi det bästa sovrummet som du kan tänka dig! Du får en bra start på dagen och en god natts sömn, dag efter dag. Kontakta oss(länk kontakt) om du vill lägga golv i ditt sovrum.

Golvläggning i badrum

Golvläggning i badrum är en av våra mest eftertraktade tjänster. Det är fantastiskt att se hur våra kunder reagerar efter att vi har gått in och renoverat badrumsgolvet. De flesta vill att golvet ska ha en varmare känsla, speciellt efter ett bad eller en dusch. Vi har lång erfarenhet av att renovera och lägga golv i badrum. Håll dina fötter varma med ett praktiskt och snyggt golv!

Golvläggning för terrass och altan

Våra golvläggare i Nacka är duktiga på att lägga golv i uterum. Om du vill ha en mysigare och snyggare uteplats kan ett golv vara precis det som fattas. Det finns en del saker att tänka på när det kommer till golvläggning för terasser, balkonger och altaner.

Om du har barn eller djur, till exempel, läggs golvet efter just de behoven. I ett sådant fall behöver du ett golv som tåler mer och kan hantera spill. Dessutom är det viktigt att tänka på att väder också påverkar. Ett bra utegolv ska kunna tåla regn, lera, att katten krafsar på träet och att barnen hoppar och har sig (om det finns barn).

Få kostnadsfri offert

Vill du veta vad det kostar att lägga golv i din bostad? Vi erbjuder en kostnadsfri offert och svarar oftast inom 48 tim.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.