Golvslipning Nacka

Istället för att lägga ett helt nytt golv kan du välja att slipa det. Detta är ett populärt och effektivt sätt att se till att du får fräscha golv med ett nytt utseende. Vi använder oss av olika slipmaskiner som vi väljer beroende på ditt golv. Hos oss erbjuder vi alla typer av golvslipning. Oavsett om du har parkettgolv, trägolv av ek eller bok eller ett massivt trägolv kan vi slipa det. 

Experter på golvslipning

Det finns olika varianter när det kommer till golvslipning. Du kan välja finish efter din egen smak och så att det passar ihop med resten av ditt hem. De vanligaste alternativen är matt, sidenmatt, halvmatt och glans. Du behöver inte oroa dig, vi kan visa dig exempel på de olika och hjälpa dig att välja rätt.

Vi erbjuder både dammfri och traditionell golvslipning i Nacka.

Dammfri golvslipning

Dammfri golvslipning har blivit väldigt populärt de senaste åren. Denna metoden innebär att du slipper allt damm som vanligtvis uppstår när vi slipar ditt golv. Istället för att rummet ska fyllas med oönskat damm tar vi till denna metod som gör det behagligare för alla. Detta är särskilt uppskattat hos våra kunder som är känsliga mot damm. Det är helt enkelt vänligare och mindre rörigt. Kontakta oss om du vill veta mer om dammslipning.

Golvslipning trägolv

Ett trägolv kan och bör slipas oftare. Det är lätt att det annars tappar sin glans och ser livlöst ut. Särskilt om du har ett trägolv som har gulnat i färgen, då är det alltid dags att slipa det. Vi tar först och främst en titt på om golvet kan slipas. Vi kan också lacka golvet och detta gör vi med en miljövänlig olja eller vattenbaserat lack. Allt för att ditt trägolv ska må så bra som möjligt.

Golvslipning Parkettgolv

Parkettgolv kan inte slipas lika ofta eller lika många gånger. Golvslipning sliter mer på parkettgolven än det gör på vanliga trägolv. Det betyder dock inte att du inte kan få ett snyggt parkettgolv med hjälp av golvslipning!

Vi erbjuder främst dessa alternativ vid golvslipning av trägolv:

  • Lackat trägolv – ett slitstarkt alternativ
  • Lackad parkett – lätt att underhålla
  • Oljat golv – varm och mjuk känsla
  • Hårdvaxolja – slitstarkt och vattenavvisande
  • Såpa – rustik stil som blir snyggare med åren
  • Lut – motverkar gulningsprocessen


Alla av dessa varianter har sina för- och nackdelar. Om du vill veta mer om vad dessa innebär i detalj, hör av dig så berättar vi mer!

Få kostnadsfritt prisförslag

Vill du veta vad det kostar med golvslipning för din bostad? Skicka in din förfrågan så återkommer vi med en kostnadsfri prisoffert.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.