En professionell golvfirma i Nacka

Våra kunder uppskattar vår service och det faktum att vi alltid bidrar med så mycket information. Som du kan läsa på vår förstasida, har vår golvfirma alltid som mål att ge mer till våra kunder. Vi har varit med i spelet i många år och kan avgöra vilket golv som passar dig bäst bara genom att titta på det. Från ett litet badrum till ett helt hus – vi kan golvläggning. 

Vårt team har ett öga för detaljer och samtidigt kan vi allt om golv. Hos oss får du alltid det bästa priset och vi ser till att du är försäkrad, hjälper dig med ROT-avdrag och så mycket mer!

Vad våra kunder tycker om oss

Golvläggning i Nacka med garanti

Oavsett vilket golv du bestämmer dig för så följer det med en garanti. Du kan alltid vara säker på att du får den bästa kvaliteten på ditt golv. Vi vill att det ska vara skönt att gå hemma, med eller utan strumpor, med eller utan golvvärme eller matta. När du stiger ut på balkongen eller altanen är det en helt annan känsla när ditt golv är i bra skick. Vi kan till och med installera golvvärme utomhus i vissa fall som gör det ännu lättare för golvet att krama om dina fötter.

Ett golv som både är snyggt, praktiskt och bekvämt är vad vi satsar på. För att du ska slippa oroa dig för golv som går sönder eller lätt får fuktskador tar vi fram de bästa alternativen med de bästa materialen. Du berättar bara din vision så tar vi hand om resten. Golvläggning behöver inte vara jobbigt eller rörigt, inte när du anlitar en golvfirma som du kan lita på!

Känn dig trygg i våra händer

Tack vare vår garanti och expertis kan du alltid känna dig trygg i våra händer. När du kommer till oss med ditt projekt tar vi alltid det på allvar. Det betyder inte att vi inte slänger in ett skämt lite här och där. Vi satsar på att göra ett utmärkt jobb och samtidigt skapa en bra relation till våra kunder.

Vi vill att du ska komma tillbaka när du behöver golvläggning, golvslipning eller golvrenovering i Nacka. Våra kunder anlitar oss ofta om och om igen till sina projekt. Det finns såklart en anledning till det. Vi hoppas att du ska känna dig lika nöjd som våra tidigare kunder har gjort. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster.