Våra tjänster

Här kan du läsa om våra tjänster kring golvläggning, golvslipning och golvrenovering. Vi lägger golv åt både företagare och privatpersoner. Det spelar alltså ingen roll om det är ett kontor, eller flera kontor, som behöver renoveras eller om det är ditt privata hem. 

Golvläggning inomhus

Det finns mycket som vi gör när det kommer till golvläggning inomhus. Vi kan hjälpa dig att lägga klinkers, stengolv, trägolv och parkettgolv. Du kan höra av dig om du behöver ett nytt golv till ditt sovrum eller vardagsrum eller hela lägenheten. Vi ger dig alltid tips på vad som skulle passa ditt hem bäst men i slutändan är det alltid du som bestämmer hur du vill ha det. Vår golvfirma i Nacka kan både inredning och renovering.

Golvläggning utomhus

Golvläggning utomhus kan vara att vi lägger golv på din balkong, din terass eller din altan. Vi kan göra detta för både dig som har ett litet hus och dig som har en restaurang uteservering. När vi ska lägga golv utomhus anpassar vi det alltid efter dina behov. Ibland lägger vi trägolv och andra gånger är det bättre med stengolv. Det beror på hur det ser ut hos just dig.

Natursten är en populär variant vid golvläggning för uteplatser. Stengolv av granit eller kalksten är populära alternativ. Det som är bra med dem är att det är väldigt hållbara och det går också att installera golvvärme undertill.

Golvläggning företag

För dig som är företagare har vi massvis med alternativ när det kommer till golvläggning. Oavsett om du har en restaurang eller en hel byggnad med kontorslokaler som behöver nya golv löser vi det. Du kan hjälpa dina gäster och anställda att verkligen känna sig som hemma med ett nytt golv. Du kan fylla i en offertförfrågan eller kontakta oss här.

Golvslipning

Golvslipning är en av de roligaste arbeten som vi sysslar med. Du kanske undrar varför? Det är tack vare att våra kunder blir så förtjusta i resultatet. Ett golv som har sett slitet och gammalt ut eller tappat sin färg får plötsligt ett helt nytt liv. Vi kan hjälpa dig med både traditionell golvslipning och dammfri golvslipning.

Trägolv bör till exempel slipas med jämna mellanrum för att behålla sitt fina utseende. Trägolv som är massiva kan slipas många gånger. När det kommer till parkettgolv kan det inte slipas lika ofta men då och då går bra. Vi berättar för dig vad som gäller i ditt fall.

Renovering av golv

När vi ska renovera ditt golv gör vi de så snabbt vi kan. Det viktigaste är dock att det blir så bra som möjligt. Vi stressar inte fram golvrenovering men vi förstår också att du vill kunna njuta av ditt golv så fort som möjligt. Därför tar vi fram en strukturerad plan. Om du har golv som har tagit mycket stryk och behöver fräschas upp kan du räkna med oss.

Behöver du eller någon du känner hjälp med golvrenovering, golvslipning eller golvläggning i Nacka? Hör av dig i så fall så hjälper vi dig!

Få kostnadsfritt prisförslag

Vill du veta vad det kostar för ditt projekt? Skicka in din förfrågan så återkommer vi med en kostnadsfri prisoffert.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.